Om

Søby Design

Skriver du i hånden? Så er du sikkert utroligt specifik med, hvad der passer lige til dig og din personlighed. Det rigtige papir, den rigtige notesbog, netop dette skriveredskab – det er et udtryk for din personlighed og skal føles rigtigt.

Søby organizer giver dig en måde at samle dine redskaber i en nytænkt ramme, der gør det let at have med på farten. Formen er klassisk – med et twist.

Søby Notebook System er centreret omkring en funktionel mappe/ organizer, der holder sammen på notesbog, skrive-/tegneredskaber, blok, løse noter og mobiltelefon.

Organizeren skaber samling på dine vigtigste arbejdsredskaber – og gør det på en elegant måde, der signalerer overskud. Du kan holde fokus på mødet og diskussionen frem for red- skaberne, så du kan føle dig organiseret og afslappet.

Du kan selv vælge hvad du vil sætte i: blok, notesbog, hæfte, penne, mobiltelefon – og en ekstra stor lomme til løse noter og visitkort.

Om Søby Design:

Søby Design er en lille iværksættervirksomhed med et nyt koncept indenfor papirvarer. Vi designer selv, men har outsourcet det meste af produktionen til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi støtter dansk bogbinderhåndværk, en socialøkonomisk virksomhed (der laver vores æsker), samt sikrer, at produkternes CO2-aftryk bliver så lille som muligt. Alt papir er bæredygtigt produceret i Europa.

Bag Søby Design står: 

Gitte Søby
Ejer

Gitte Søby

Charlotte Søeborg Ohlsen
Designer og grafiker

Updating…
  • Ingen varer i kurven.